Aller au contenu principal

JSoft is sedert 1992 actief in de wereld van de CAD.
Voor het tekenen van elektrische schema's ontwikkelden we modules die toelaten om op een eenvoudige manier een grondplan te tekenen. Inplanten van de elektrische circuits is kinderspel en DCElektro genereert zelf het eendraadschema als het grondplan compleet is getekend.
Ondertussen kunnen leidingen toegevoegd worden en daarna per type worden opgemeten. Een legende kan naast de tekening de symbolen vermelden die zijn gebruikt en het aantal keren dat ze voorkomen.
Domotica is ook reeds sedert 2000 in de standaard aanwezige menubalken opgenomen, zoals dat reeds eerder het geval was voor laagspannings- en data-aansluitingen.

In 1994 startte JSoft de ontwikkeling van zijn module DCIndustrie. Hiermee kunnen we op een even gemakkelijke manier grondschema's, hoofdstroomkringschema's, stuurkringschema's, aansluitschema's en layout tekenen.
Het genereren van kruisverwijzingen is zowel voor contactoren voorzien als voor de symbolen met een Q- en F-code.
Bij het inplanten van de symbolen kan nu ook een productkeuze bepaald worden en kan daarna een gedetaïlleerde materiaallijst opgemaakt worden.

Als aanvulling op DCElektro is DCAlarm er gekomen, specifiek voor het inplanten van alarminstallaties. Ondertussen is dit ook als alleenstaand product beschikbaar en is er brandmelding en CCTV aan toegevoegd.

Sedert de keuring ook voor Sanitaire installaties een verplichting is geworden, heeft JSoft ook gezorgd voor een degelijke oplossing: DCSanitair. Voor gasleidingen is er de isometrische tekenmodule toegevoegd. Voor verwarming is een menubalk met radiatoren voorzien.

Holdestraat 21
8760 Meulebeke
Tel.: 32 51 486657
Fax: 32 51 488543
BE 0479.472.483