Overslaan en naar de inhoud gaan

Het tekenen van domotica is reeds sedert het jaar 2000 in ons basispakket opgenomen.

Domotica: Speciale menubalk voor domoticainstallaties. 

De eerste zes toetsen dienen om verbruikers in te planten aangestuurd door een domoticamodule. 
U selecteert eerst de verbruiker in de menubalk van de verbruikers en vervolgens klikt u op de toets om de inplanting op het grondplan te starten. Zoals voor de lichtschakelingen verschijnt het venster waar u de code voor de kring kunt opgeven. Ook het inplanten verloopt verder zoals bij de traditionele lichtschakelingen, alleen hoeft u geen schakelaar meer te plaatsen alvorens u het lichtpunt of de andere geselecteerde verbruiker kunt positioneren. 

De andere toetsen dienen voor het inplanten van drukknopposities. Standaard zijn een enkelvoudige, een viervoudige, een vijfvoudige, een zesvoudige en een achtvoudige drukknop voorzien, maar deze kunnen heel makkelijk vervangen worden of uitgebreid worden met andere types (temperatuuropnemer, aanwezigheidsdetectie,... ).
Gebruikt u bijvoorbeeld een specifieke schakelfunctie voor rolluiken, dan kan dat aan de standaarmenubalk toegevoegd worden.

In het eendraadschema worden fictieve schakelaars getekend. Afhankelijk van de gekozen functie is het informatievakje onder de schakalaar aangepast.

Voorbeeld van een eendraadschema